Kommende aktiviteter

Sliter du med hodepine/migrene? Nå kommer et kurs spesielt til deg!

Det å leve med migrene eller annen hyppig hodepine er ekstremt slitsomt og energikrevende, noe som går sterkt ut over livskvalitet. Du må ofte takke nei til eller avlyse avtaler og holde sengen når du heller ville gjort andre ting. Noen er så sterkt plaget at det fører til uførhet.

Heldigvis finnes det behandling i form av medisiner som forebygger anfall og letter symptomene for mange, men mange oppnår ikke ønsket resultat med bare medisinering. For noen gjør også medisinbruken situasjonen vondt verre, som ved medikamentutløst hodepine.

Avspenning, meditasjon og yoga kan være god supplerende behandling, og studier viser at det kan føre til færre anfall, mindre smerter og kortere varighet. Dette har jeg selv erfart, og basert på denne erfaringen og min faglige kompetanse har jeg utviklet et skånsomt og spesialtilpasset kurs for deg som sliter med hodepine.

Kurset inneholder øvelser i avspenning, meditasjon og yoga med det mål å forebygge anfall og mentalt og fysisk komme seg gjennom anfallssituasjonen på best mulig måte.

Du kan være med uansett hvilken type hodepine du sliter med.

 Det er mest liggende og sittende øvelser.

Siden det er første gang jeg kjører  kurset får du det til spesialpris på 1000 kr. Prisen vil øke senere.

Dette vil foregå Strandgaten 201  (Yogaskolen sine lokaler)

Onsdager kl 11-12 

29/mars – 3/mai ( Totalt 6 ganger)

 Det vil være en liten gruppe og dermed begrenset antall plasser.

Matter, tepper og bolster er tilgjengelig til utlån i lokalet.

For påmelding kontakt: yogamedeli@hotmail.com eller send melding på telefon 97127484

(Bilde fra Pixabay)