Kommende kurs

Sliter du med hodepine/migrene? Nå kommer et kurs spesiallaget til deg!

Det å leve med migrene eller hyppig hodepine er ekstremt slitsomt og energikrevende, noe som går sterkt ut over livskvalitet. Du må ofte takke nei til eller avlyse avtaler og holde sengen når du heller ville gjort andre ting. Noen er så sterkt plaget at det fører til uførhet.

Heldigvis finnes det behandling i form av medisiner som forebygger migreneanfall og letter symptomene for mange, men mange oppnår ikke ønsket resultat med bare medisinering. For noen gjør også medisinbruken situasjonen vondt verre, som ved medikamentutløst hodepine.

Avspenning, meditasjon og yoga kan være god supplerende behandling, og studier viser at det kan føre til færre anfall, mindre smerter og kortere varighet. Dette har jeg selv erfart, og basert på denne erfaringen og min faglige kompetanse har jeg utviklet et skånsomt og spesialtilpasset kurs for deg som sliter med hodepine.

Kurset inneholder teori og øvelser i avspenning, meditasjon og yoga  med det mål å forebygge anfall og mentalt og fysisk komme seg gjennom anfallssituasjonen på best mulig måte. Du lærer også en egenmassasje av hode og ansikt.

Øvelsene passer for alle, og kan gjøres på stol, matte eller i noen tilfeller i sengen. 

Du kan være med uansett hvilken type hodepine du sliter med. 

Kursholder er Eli Augustinussen, sykepleier som i tillegg har utdanning innen Mediyoga, Yinyoga og naturmedisinsk aromaterapi. Har også egen erfaring med migrene og derfor stor forståelse for hva det innebærer.

Dato kommer.

Ved spørsmål kontakt:

yogamedeli@hotmail.com eller telefon 97127484

(Bilde fra Pixabay)