Om instruktøren

Jeg heter Eli Augustinussen og har erfaring med yoga siden 1998. Det begynte med et prosjekt i kroppsøving på videregående som ga mersmak og førte til flere yogakurs opp gjennom årene. Jeg utdannet meg til Mediyoga-instruktør  i 2019, og i tillegg til hovedutdannelsen har jeg tatt kursene i Mediyoga for søvn, Mediyoga for pust, unge og psykisk helse og Mediyoga Kidz. Har også kompetanse innenfor yoga nidra, yinyoga og dragon dance yoga.

I tillegg til å være yogainstruktør er jeg utdannet sykepleier ved høyskolen I Bergen, og er utdannet naturmedisinsk aromaterapeut ved Herdis Aspenes aromaterapiskole og Bio Medicus-akademiet. Jeg har også tatt psykologi grunnfag ved universitetet i Bergen.

Jeg har en god egenpraksis og går jevnlig på kurs for å holde meg oppdatert og for å lære mer både for egen del og for å kunne formidle videre. I dette feltet blir en aldri ferdig utlært.

I mine timer er ikke prestasjon hovedfokus. Det å lande i seg selv, stresse ned og gjøre øvelsene i takt med seg selv er det essensielle. 

Mitt mål er at de som går på kurs hos meg skal få erfare de gode effektene av yoga og få med seg verktøy de kan ta frem når de trenger det, også etter yogakurset er slutt.